Smidig IT
Om oss

Om oss

Smidig IT har sin bakgrunn fra enkeltpersonforetaket Programing. Morten R. Egge fra helt tilbake til 2003 .

Jeg – Daglig leder/Seniorkonsulent Morten Roger Egge (bildet), har over 25 års erfaring fra IT-bransjen, hvor jeg har arbeidet som konsulent, seniorkonsulent, administrator, fagansvarlig, IT-ansvarlig, avdelingsleder, områdeleder og som leder.

MRE

Noen stikkord som beskriver meg: Systematiker, kreativ, glad i mennesker, reflektert, god formidler, praktisk, våken og godt overblikk.

IT er et verktøy som skal hjelpe din bedrift på veien til å nå sin visjon. Jeg er opptatt av hvordan din bedrift kan jobbe smartere ved å utnytte verktøyene maksimalt. Her er blant annet min kompetanse innen LEAN (kontinuerlig forbedring) en viktig faktor. IT skal gi nye og smartere måter å jobbe på. Da kan man ikke fortsette å jobbe på den gamle måten i det nye verktøyet! Ett godt eksempel er forskjellen på hvordan en voksen og et barn tar i bruk et nettbrett. Den voksne har lett for å tenke at nettbrettet er en erstatning for papir og blyant, mens barnet som ikke har denne referansen bruker nettbrettet på nye og spennende måter. Det samme gjelder arbeidsprosesser. Med moderne IT-verktøy må du revidere arbeidsprosessene, ikke bare flytte de gamle prosessene inn i det nye verktøyet.

Med høy IT-kompetanse og god forretningsforståelse hjelper jeg din bedrift på den beste måten.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan jeg kan hjelpe deg!